Discography

Arnold Ludvig Discography


2019   PLÚMM   CATCH   Tutl Records (FO)


2019   Rógvi Kvintett   FERР  Tutl Records (FO/IS)


2018   MonkeyRat   ft. Debbie Cameron, Deborah, Joanita   Single   Tutl Records (FO/DK)


2018   Elin Brimheim Heinesen   Handan Stjørnurnar  Tutl Records (FO)


2017   ALDA MAGNA   TRACES of TIME   Tutl Records (FO/DK)   

           2018 FMA Awards - Winner for Best Band


2016   Faroese Music for Flute and Piano   SNJÓLÝSI   Tutl Records (FO)


2016   ARNOLD LUDVIG SEXTET   ICELAND   Tutl Records  FO 

           2017 FMA Awards - 2 nominations - Best Soloist - Best Band


2015   Alain Apaloo's Api Pipo   ft. Kurt Rosenwinkel   NUNYA   Gateway Records  DK


2015   KÁTIR KALLAR   Jazzbók Føroya Fólks   Tutl Records  FO


2013   ARNOLD LUDVIG SEXTET   VOYAGES   Tutl Records  FO


2013   Deborah Herbert   at Kind of Blue (live)   Indie DK


2012   MonkeyRat   SUNSHINE   Tutl Records  FO


2010   Terji & Føstufressar   TVEY   TFF Records FO


2010   Charles Burton Band   Favorites   Indie  USA


2010   MonkeyRat   Fuck The Jante  Law   Tutl Records  FO


2006   GoGo Blues   Face To Face With The Devil   Tutl Records  FO


2006   Hanus G. Johansen & Aldubáran   Frå Ledikken   Kisa Records  FO


2006   Aldubáran   Glóð   Tutl Records  FO


2006   Flemming Petersen   Knúsandi Løgur   G! Records  FO


2005   GoGo Blues   Tutl Records  FO


2005   Hjalti Skaalum   Sum árini ganga   Tutl Records  FO


2005   Hjalgrím Miðberg   Fagrari Sang   Indie  FO


2004   Kristleif Zachariassen   Litleysir Blettir   Tutl Records  FO


2004   Maria Anderssen   Bert Ein Dag   MA Records  FO


2003   Geraldine Hunt   Here And Now   Middle B. Records  CA


2002   Bet-E & Stef   Day By Day   Bet-E & Stef Records  CA


2001   Dany Bédard   Fruit de ma récente nuit blanche   Boombox DKD Records  CA


1999   Anthony Rozankovic   Where Do We Go   Amberola Records  CA


1999   Marie-Claire Séguin   Et Butterfly   Musi-Art Records  CA


1998   Green Gate   Tutl Records FO


1997   Maxime De La Rochenfoucauld   Automtes KI   Plastique Records  CA


1994   þúsund Andlit   Spor Records  IS


1992   Bubbi Morthens   Von   Steinar Records  IS


1992   Bandalög 5   (Compilation)   Spor Records  IS


1991   Plúmm & Holger Laumann   Allar Ættir   Tutl Records  FO


1991   Landslagið   (Song Contest Compilation)   PS Músík  IS


1990   Terji & Føstufressar   TFF Records  FO


1985   Ung 85   (Compilation)   FUR Records  FO