Discography

Arnold Ludvig Discography



2016   ARNOLD LUDVIG SEXTET  ICELAND Tutl Records  FO


2015   Alain Apaloo's Api Pipo with Kurt Rosenwinkel  NUNYA Gateway Records  DK


2015   Kátir Kallar  Jazzbók Føroya Fólks Tutl Records  FO


2013   ARNOLD LUDVIG SEXTET  VOYAGES Tutl Records  FO


2013   Deborah Herbert  at Kind of Blue (live) Indie DK


2012   MonkeyRat  SUNSHINE Tutl Records  FO


2010   Terji & Føstufressar  TVEY TFF Records FO


2010   Charles Burton Band  Favorites Indie  USA


2010   MonkeyRat  Fuck The Jante  Law Tutl Records  FO


2006   GoGo Blues  Face To Face With The Devil Tutl Records  FO


2006   Hanus G. Johansen & Aldubáran  Frå Ledikken Kisa Records  FO


2006   Aldubáran  Glóð Tutl Records  FO


2006   Flemming Petersen  Knúsandi Løgur G! Records  FO


2005   GoGo Blues Tutl Records  FO


2005   Hjalti Skaalum  Sum árini ganga Tutl Records  FO


2005   Hjalgrím Miðberg  Fagrari Sang Indie  FO


2004   Kristleif Zachariassen  Litleysir Blettir Tutl Records  FO


2004   Maria Anderssen  Bert Ein Dag MA Records  FO


2003   Geraldine Hunt  Here And Now Middle B. Records  CA


2002   Bet-E & Stef  Day By Day Bet-E & Stef Records  CA


2001   Dany Bédard  Fruit de ma récente nuit blanche Boombox DKD Records  CA


1999   Anthony Rozankovic  Where Do We Go Amberola Records  CA


1999   Marie-Claire Séguin  Et Butterfly Musi-Art Records  CA


1998   Green Gate Tutl Records FO


1997   Maxime De La Rochenfoucauld  Automtes KI Plastique Records  CA


1994   þúsund Andlit Spor Records  IS


1992   Bubbi Morthens  Von Steinar Records  IS


1992   Bandalög 5 (Compilation) Spor Records  IS


1991   Plúmm & Holger Laumann  Allar Ættir Tutl Records  FO


1991   Landslagið (Song Contest Compilation) PS Músík  IS


1990   Terji & Føstufressar TFF Records  FO


1985   Ung 85 (Compilation) FUR Records  FO